Dit website om bolig og byggeartikler

3 gode tips: Sådan indretter du bedste stuen til streaming

Langt de fleste danskere har adgang til minimum én streamingtjeneste. Der er endda flere eksempler på folk, der ikke længere har en TV-pakke, fordi de har nok i deres streamingtjenester. Det beviser også, at streaming kun bliver større og større. Selv nogle af de helt store TV-kanaler i Danmark som DR og TV2 vælger at lægge mere af deres fokus her.

Hvis du også er glad for streaming og i højere grad vælger at tænde for Netflix frem for TV3 eller Kanal 5, så er det en god idé, at du indretter din stue efter dette. På trods af, at der ikke er den store forskel på streaming og almindeligt TV, så er der alligevel nogle forskelle, der kan være med til at gøre din oplevelse med streaming en kende bedre.

1. Vælg et Smart TV

Det vigtigste er, at du har et Smart TV. Det er nemlig med til at gøre dit liv nemmere. På disse TV er der installeret en række apps til de mest populære streamingtjenester. Det betyder også, at du kan få adgang til hele udvalget hos f.eks. Netflix, HBO eller Viaplay med blot ét enkelt klik frem for, at du skal til at tilkoble enten din laptop eller din tablet-pc.

Hvis du ikke allerede har et Smart TV hængende i stuen, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er noget, du bør investere i. Ikke nok med, at der er tale om moderne TV, der ofte også har bedre billede og lyd, end dit nuværende TV, hvis blot det har et par år på bagen, så bliver det også markant nemmere for dig at streame alt fra film til fodbold.

2. Brug en Chromecast

Chromecast er en fantastisk opfindelse. Det giver dig mulighed for at streame mediefiler direkte fra din PC, tablet-pc eller smartphone op til dit TV. Hvis du f.eks. har en hjemmevideo på din smartphone, du gerne vil vise familien, så kan dette nemt lade sig gøre. Har du fundet en Superliga live stream hos en bookmaker, kan denne også sendes til dit TV.

Det er ikke alle streamingtjenester, der findes applikationer til på dit Smart TV. Derfor kan du bruge en Chromecast til at streame fra dine øvrige enheder til TV’et, hvis du skal streame noget, der ikke findes en decideret app til på dit TV. Når du først har sat det op, så er det særdeles nemt for dig at bruge til alt lige fra streaming af film og serie til e-sport.

3. Komfortabel siddeplads

Det er ikke meget ved, at sidde foran dit TV, hvis du ikke sidder godt. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for en komfortabel siddeplads. Det kan være en blød sofa eller en god lænestol. Der er ikke nogen egentlig regel her, da det i høj grad handler om egne præferencer. Find du af, hvad du bedst synes og indret dig efter dette, så du sidder godt foran TV’et, når du streamer sport, film eller noget helt tredje.