Dit website om bolig og byggeartikler

Boligtendenser i efteråret 2015

,

Hvilke boligtendenser kommer til at herske i 2015? Det kan du blive meget klogere på i denne artikel.

Der købes flere energivenlige hvidevarer

Hårde hvidevarer bruger meget energi. Derfor giver det god mening at gå efter modellerne som bruger mindst mulig energi med henblik på at spare penge. I efteråret 2015 vil der med stor sandsynlighed være en stigning i salget af energivenlige hvidevarer – hvilket er noget hvidevarer-forhandlerne især kommer til at drage stor nytte af.

Boligejerne vil i den grad også drage stor nytte af de energivenlige hårde hvidevarer i og med, at de sparer dem for en masse strøm, vand og varme. Der er ganske mange penge at spare ved at vælge en energimærkning A+ frem for B.

Flere og flere revurderer deres eludbyder

Efteråret er også tiden, hvor mange boligejere revurderer deres eludbyder. Vinteren er nemlig typisk den årstid, hvor forbruget er størst, hvorfor det er rart at være sikker på du ikke betaler alt for meget i strøm. I den forbindelse er der mange som begynder at sammenligne eludbydere med henblik på at finde det bedste og billigste tilbud, så vinteren ikke ender med at koste alt for mange penge i strøm.

Gul Strøm tordner frem

En eludbyder som Gul Strøm tordner lige for tiden frem på den danske scene. Udbyderen tilbyder nemlig uhyre billig strøm, hvilket i den grad er noget som tiltaler danskerne. Derfor kan du med fordel se nærmere på denne udbyder, hvis du gerne vil finde ud af om du rent faktisk betaler for meget for dit elforbrug.

Læs mere Gul Strøm på facebook.

Mange overvejer at give terrassen en komplet make-over til næste år

Efteråret er også årstiden, hvor mange overvejer og planlægger at give terrassen den helt store tur til foråret. I den forbindelse skal der planlægges, hvordan terrassen skal se ud, hvilke fliser som skal bruges og ikke mindst, hvilke planter som skal bryde terrassen. Derudover bliver der også nøje vurderet om det er tid til at købe nye havemøbler.

Hvad angår valg af nye havemøbler, så er det en uhyre god ide at tænke lidt nærmere over de forskellige materialer på markedet. Hvis du gerne vil slippe for så meget vedligehold, så er det en god ide at gå efter havemøbler i plastic. Har du derimod mere mod på at vedligeholde dine møbler, så kan havemøbler i træ herunder teaktræ være ganske flotte. De vil får i øvrigt med tiden en meget flot og unik patina.

Find gode tilbud på fliser hos FC Beton.