Dit website om bolig og byggeartikler

Brug film til dine vinduer og spar på energien

Energi er noget alle er interesserede i at spare – først og fremmest set ud fra et økonomisk perspektiv, da lavere energiforbrug alt andet lige vil betyde en lavere energi regning. Derudover har folk med et godt syn på miljøet også en interesse i at få nedbragt den energi vi bruger, for at kunne levere en bedre klode til de næste generationer – her spiller miljøet en stor rolle og derfor skal energi niveauet over en stor kam nedbringes, og her kan man starte med sig selv.

Film på vinduerne har mange fordele, udover de ovenstående nævnte. På varme dage kan det være rigtig varmt rundt omkring på de danske arbejdspladser. Selv om vi ikke er det land med det varmeste klima, kan temperaturen på mange sommerdage godt nærme sig de 25, og dage hvor den nærmer sig 30 kan det være nærmest ulidelig at sidde indendørs i et rum der optager en masse varme – gerne gennem vinduerne.

Her kan vinduesfilm spille en stor rolle, da det kan sikre jeres vinduer mod at have denne opvarmende effekt som man tit ser. Når solens stråler står ind gennem vinduerne, medfører det et endnu varmere rum. Er der implementeret vinduesfilm på vinduerne, kan solens stråler ikke trænge igennem og varme rummet op på samme måde, og rummet bliver noget mere behageligt at have sin arbejdsgang i. At rummet ikke bliver så varmt, og der skal tændes for kølende effekter, er en af hovedårsagerne til at vinduesfilm sparer energi og penge, som nævnt i det første afsnit.

Den helt store fordel ved vinduesfolie på vinduer er derfor den afkølende effekt, eller rettere at rummet ikke bliver varmet op af solens stråler – for mange kan det være en rigtig god ide at få det sat op på vinduerne i virksomheden, men er man plaget af problemet i privaten, kan det også være en god ide at søge et tilbud på at få sat solfilm op på vinduerne der.

Flere fordele ved film på vinduerne.

Filmen til ens vinduer har mange fordele – også flere en de ovenfor nævnte. En rigtig god ting, hvis man har dyre aktiver i de rum man tænker at sætte det på, kan være at bruge sikkerhedsfilm på sine vinduer. Det har de egenskaber som nævnt ovenfor, med temperatur nedsættende og økonomisk tit en rigtig god ide – og derudover kan man få sikret sine ting lidt bedre mod indbrud. Sikkerhedsfilmen har den fordel, at man kan sætte den på vinduerne og gøre det sværere for udefrakommende at kigge ind ad vinduerne. På den måde kan man gøre det svært for folk, der går og udser sig steder at bryde ind, fordi de kan se at der er noget spændende i rummet – her gør du det umuligt for folk udefra at se ind, men man kan stadig se ud. En smart måde at sikre sine ting bedre mod tyveri.

Film til vinduer har en rigtig lang levetid, og garantien er lang. Køber indvendig solfilm har mange firmaer op til 15 års garanti, og udvendig ligger gerne på 5-10 alt efter firma. Derfor er investeringen du skal gøre, spredt ud over rigtig mange år, og man kan få fordelen af den købte længe.