Dit website om bolig og byggeartikler

Den store familie

Er man mange i huset så kan man sikker på en ting. Der vil være affald i massevis. Lige fra de små batterier over pærer til små dingenoter og andre elektronikting, der bare går i stykker og som ikke er værd at reparere. Der er kilovis af emballage for alting skal pakkes ind og er det ikke plastic, så er det flamingo. Alt mad er efterhånden pakket godt ind – og det er jo godt for holdbarheden, men ikke altid lige godt for miljøet.  Dåser til øl eller tomater fylder godt og skal sorteres for sig og mælkekartoner og madrester er alt sammen noget som skal væk. Gerne før end siden for især i sommervarmen kan forrådnelse gå rigtigt hurtigt. Og så går der ikke lang tid før affald lugter – og det tiltrækker små som store dyr, og det er ikke de nuttede af slagsen.

Et godt tilbud for private og firmaer

Hos Skraldebilen.dk kender de alt til afskafning af affald. Det er service med service på, når de kommer forbi og helt op for at hente det – hvis det er det I ønsker. Det er naturligvis et tilbud der gælder både firmaer og private – og ingen opgave er for lille. Her tager man fat om de ting som vi helst er fri for at beskæftige sig med – men som er en vigtig opgave. For skraldet skal væk på forsvarlig vis. Det skal sorteres og i de rigtige containere. Til forbrænding eller genbrug alt efter type. Det farlige affald skal behandles med omhu. For miljøet er noget vi alle skal værne om.

Ude af syne

Er det ude af syne er der ude af sind. Når skraldebilen er kørt væk så ånder du lettet op og kan slappe lidt af igen for byrden er lettet – nu er affaldet endelig væk, i al fald for en tid. Om det er en masse poser haveaffald efter forårsrengøring med hækkesaks og græsslåmaskine, en masse ukrudt og beskårede træer. Alt det kasserede elektronik man ikke lige vidste hvad man skulle gøre af eller dag til dag- affaldet som har en tendens til at hobe sig hurtigt, så er det efter devisen kom- hentede-gik at skraldebilen kører efter. Vi tager skraldet, lyder det næsten når du kan høre den store motor på vejen.

Ekstra nemt

Det må gerne være nemt. For en hverdag er hurtigt presset – især hvis du er børnefamilie, hvor der også står arbejde og fritidsaktiviteter højt på programmet. Så du skal bare have telefon eller PC og naturlig være på nettet, så kan du booke online og mindre end en time lander der et tilbud. Så er det bare at aftale pris, tid og sted – så er resten ned af bakke. Med nemme løsninger i hverdagen kommer mere overskud. Om du bruger det i familiens skød eller et ekstra projekt er ligegyldigt – mere energi vil altid komme godt igen.