Dit website om bolig og byggeartikler

Derfor er det vigtigt at benytte afdækningsplast

Skal du til at male eller renovere dit hjem, så kan du spare en masse tid, hvis du forbereder dig ordentligt. Før du begynder at male, er der en masse forarbejde, som tager tid, men er nødvendigt. Det er fornuftigt at få tømt rummet mest muligt og også gerne helt, især hvis også loftet skal males. Dette gælder selvfølgelig også eventuelle billeder og plakater, der hænger på væggene. Når dette er gjort, kommer den måske mest tidskrævende opgave – at få dækket godt af. Det kan være en tidskrævende opgave og nogle vælger derfor også at bruge mindre end den fornødne tid på dette. Dette er en fejltagelse, da det i sidste ende vil føre til mere arbejde med at fjerne uønskede malingsstænk. Det er vigtigt at være grundig og få tætnet på en måde, hvor det ikke er muligt for malingen at ramme gulvet. Til at gøre dette kan man vælge lægge plast ud og sætte det fast med tape, men der findes også en færdig udgave som denne:http://albeemballage.dk/afdaekningsplast-med-tape-242/afdaekningsplast-med-tape-270-cm-x-16-m-p1097, der hjælper til med at gøre arbejdet hurtigere færdigt.

 

Få dækket ordentligt af med afdækningsplast, inden du begynder at male

Selvom det er kedeligt arbejde at dække gulv af, så kan det spare en for en masse gener. Er der godt dækket af, kan man fokusere på malerarbejdet uden at frygte en hel masse efterarbejde i form af at skulle fjerne maling fra gulvet efterfølgende. Det kan være tidskrævende, men man kan også risikere at skade gulvet, hvis det er af ubehandlet træ og derfor skrøbeligt. Det er også vigtigt at få dækket præcist af, så man får malet hele det ønskede område og får undgået de uønskede. Det er desuden en god idé at vaske vægge og loft, inden der males på dem. Dette gælder især, hvis de er fedtede. Udover det bør man også spartle huller og revner til.

 

Benyt afdækningsplast, hvis du skal renovere hjemmet

Der kan være flere grunde til at dække gulv eller andre områder til. Dette gælder for stort set alle former for renovationsarbejde. Påbegynder man en ombygning, hvor det er forventet, at der kommer en masse støv, så bør man også gøre et grundigt forarbejde. Ved at gøre sit forarbejde godt, så slipper man for et efterarbejde, der muligvis vil tage endnu længere tid. Man beskytter desuden gulve eller dele af hjemmet, der gerne skal holdes fri for støv med mere.

Se flere gode tips til at male huset selv her