Dit website om bolig og byggeartikler

Sådan laver du en energivenlig tilbygning til huset

,

Skal du i gang med at lave en tilbygning til huset? Vil du gerne vide mere om, hvordan du gør den så energivenlig som mulig? I denne artikel ser vi nærmere på, hvordan du får nabolagets mest energivenlige tilbygning.

Hos Compara.dk kan du i øvrigt finde en masse gode råd i forhold til tilbygning til huset. De har bl.a. skrevet en god guide, der fortæller dig om alt, hvad du skal være opmærksom på, når der skal tilbygges.

Udstyr tilbygningen med en varmepumpe

Der er ingen tvivl om, at en varmepumpe vil gøre underværker i enhver tilbygning. Varmepumpen producerer nemlig sin varme ved hjælp af luften udenfor, hvilket altså er meget energivenligt.

Derudover er den også uhyre billig i drift, hvilket vil sige, at du får en varmekilde som er ganske rentabel.

Hvis du er interesseret i at vide mere om varmepumper og lignende, så kan du med fordel klikke dig ind på http://veinstallatoer.dk/. På denne hjemmeside kan du nemlig læse en masse nyttig viden om vedvarende energi med fokus på varmepumper. Viden som uden tvivl vil komme dig til gode, hvis du overvejer at udstyre din tilbygning med en varmepumpe, solceller, jordvarmeanlæg eller lignede.

Byg tilbygningen i træ

Et træhus isolerer bedre end et murstenshus, hvilket gør, at træhuse er langt mere energivenlige en murstenshuse. Vælg derfor træ når du skal i gang med tilbygningen, og du vil opleve er overraskende lav varmeregning. Hvis du ikke selv skal i gang med at bygge, så lad Link Huse gøre arbejdet for dig. Virksomhedens idégrundlag er nemlig at bygge træboliger med et sundt indeklima og et lavt energiforbrug.

Sørg for at isolere optimalt

Noget af det vigtigste du skal fokusere på i forhold til en energivenlig tilbygning, det er at få isoleret optimalt. En optimal isolering er alfa og omega, når du gerne vil have en energivenlig tilbygning.

Køb el hvor det er billigst

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at du skal købe el der, hvor det er billigst. Grunden til dette er, at jo billigere el du køber, jo flere penge har du til andre energirenoveringer og lignende. Derudover bliver din varmepumpe også billigere i drift, når elprisen er helt i bund.

På Natur-Energi profilen kan du i øvrigt se eksempler på meget billig el. Dette energiselskab er med fordel værd at se nærmere på, hvis du gerne vil spare lidt penge på dit elforbrug.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.