Dit website om bolig og byggeartikler

Et friskt pust

bauhaus.dk finder du løsningen på spørgsmålet: “hvordan giver jeg boligen et friskt pust?” Med en god gang let anvendelig, særdeles dækkende og med et væld af farvekombinationer, facademaling er det stedet du kører hen, nå du vil friske facaden op.

Til sokkel

Især når det gælder maling af soklen er det godt med en god kvalitetsmaling og med nye teknologier som for eksempel nanoteknologi er malingen ikke bare dækkende, men også selvrengørende, således at græs og ukrudt, snavs og døde dyr vaskes væk af regnen. Det er med andre ord relativt vedligeholdelsesfrit – og det er et ord man kan lide som husejer. For der er altid nok at gøre.

Facade

Er der tale om et større stykke som facade skal man se og høre sig for. Et er farven, et andet er om malingen kan tåle det danske våde vejr, om huset kan ”ånde” og om det egner sig til den overflade det skal males på. Er det puds eller beton, cementfiber eller noget helt fjerde. Så se jer godt for og hør fagmanden i Bauhaus.

Pensel eller rulle

Når malingen skal påføres er som regel ikke let. Det er det hårde slid som gør det hele værd – bagefter. Få fat i gode redskaber og værktøjer, så arbejdet går som – om ikke leg – let og fremadrettet. Der er fra alt fra penslen til rullen og ikke mindst den noget lettere spray.

Tid til fornyelse

”Der skal bare ske noget nyt”, tænker man når man har boet samme sted et godt stykke tid. Eller man får den gode idé, at udnytte lidt ekstra loftsplads for at give ls og rum til en hems til de små.

Ellers tænker man ikke over det medmindre man er motionsorienteret. Tag lige trappen i stedet for elevatoren. Men når du bygger en ekstra etage eller skal forny en eksisterende så kommer du ikke trapper. Det er der byder en velkommen – og dem som fører dig videre i det store hus eller lille etage ejendom. Det er den du betræder inden hoveddøren – det er den leder op til jeres hjem – og dem der fører dig videre.

Mange muligheder

Om det bare er en enkelt etage op eller en gennemgående trappe hele vejen op skal der være tænkt over det. Det er den lille detalje i helheden der giver finessen – og ens hjem er ens eget slot. Hvis det er trapper finder du de første trin til og i din bolig – og med stil. Om det er helt nyt eller fornyelse betyder ikke noget. For når arbejdet er færdigt vil den lille dimension give og sætte et præg på helheden.

Rundt og rundt eller lige op

En vindeltrappe der snor sig gennem stuen og forsvinder op under loftet giver boligen et pift af magi, en praktisk trappe op til hemsen, hvor de små får lidt ekstra plads – og forældre lidt ro – er en gave og giver boligen et særpræg – jeres helt egen stil