Dit website om bolig og byggeartikler

Få din drømmehave

 

Sommeren rammer snart Danmark med fuld kraft, hvilket alle danskere ser frem mod. Dog er det ikke os alle sammen, som er helt klar til denne sommer. Dette kan skyldes forskellige årsager. Nogen mangler måske at få bestilt drømmeferien, hvilket snart skal gøres, hvis man vil være på den sikre side. Andre mangler måske det fede sommertøj, som er en nødvendighed, når man bevæger sig rundt i bybilledet på de glohede sommerdage – og ja de dage skal nok komme. Den sidste gruppe er dem, som gerne vil have sat huset i stand inden sommeren, så alt spiller optimalt på de varme sommerdage. Når vi skriver hus, mener vi faktisk haven. Denne skal være i topform inden sommeren og varmen rammer, så man kan sidde og nyde sommersolen herude med familien eller de gæster, der vælger at komme på besøg.

Få nogle pæne blomster

Haven har mange funktioner i dit hus, men op til sommeren er udseendet omkring haven vigtigt, og derfor skal haven altså pyntes op til den helt store guldmedalje. Dette vil være til stor glæde for både jer, men ligeledes vil det glæde alle de gæster, som kommer på besøg. Ikke nok med at alle vil blive glade over jeres flotte have, så vil gæsterne ligeledes tabe kæben, når de ser hvor pænt det ser ud. Selvfølgelig ser haven kun pæn ud, hvis I gør en indsats og pynter den. Dette kan gøres på mange måder, men vi vil råde jer til, at I giver den gas med blomsterne og laver nogle pæne bede, da dette nok skal give haven en ny og pæn udstråling. Udover blomster kunne I eventuelt også få lavet nogle pæne buske samt andet grønt. Sammensætningen mellem de farverige blomster og de grønne buske vil skabe en farvekombination, som vil være helt ekstraordinær.

Få lavet en lækker terrasse

Terrassen er en vigtig del af haven, og derfor skal den selvfølgelig være i topform. Det er på terrassen, hvor alle de hyggelige grilaftener skal holdes. Ligeledes er det her, hvor i skal sidde og slappe af sammen som familie, når aftensolen lyser ned over jer. Terrassen er grundlag for meget hygge, og derfor skal den være helt perfekt, da dette vil være til glæde for jer og jeres gæster. Vi vil derfor anbefale jer, at I får ordnet jeres terrasse inden ferien går i gang, så I kan vise den frem fra bedste side, når I får vennerne på besøg. Jeres terrasse skal altså renoveres, hvis den ikke allerede nu er i bedste stand. En renovering kan foregå på mange måde, men specielt størrelsen og underlaget er vigtigt, eftersom dette kan give terrassen et nyt og smart udseende. Skal underlaget skiftes vil vi foreslå, at I bruger belægningssten, da dette er det nye her i 2016. engang var det træterrasser, som var det alle havde. Den tid er slut nu, og hvis I vil have en lækker terrasse, skal I bruge belægningssten, da dette giver en elegant og smart udstråling. Lyder belægningssten, som lige det I mangler, når terrassen skal ordnes, så køb her de bedste sten til jobbet. På denne side kan du finde alle de sten, som kunne være tænkelige at bruge til jeres renovering af terrassen. Ligeledes kan det nævnes, at stenene på denne side er af bedste kvalitet. De er det bedste af det bedste, men trods den høje kvalitet så er prisen stadig lav. Dette vil være til glæde for din sparegris, da du på den måde kan spare penge på renoveringen, hvilket vil betyde, at der nok stadig er lidt penge til sommerferien, der venter lige om hjørnet.

Hvad med en køkkenhave?

Mulighederne er mange, når den fede have skal laves. Måske lyder ovenstående som noget for jer, men det er altså langtfra de eneste muligheder, som kan findes, når man skal give haven et pift opad. Vi mener nemlig også at en køkkenhave kan være et fornuftigt valg. For det første sikrer den, at der sker lidt mere i haven, hvilket mange vil synes godt om. Udover at en køkkenhave ser pæn ud, så er den også ekstremt praktisk, idet der følger mange fordele med den. Dette kommer selvfølgelig an på, hvor meget I vælger at plante, når køkkenhaven laves. Vi vil foreslå, at I planter en masse forskelligt, så I kan hente grøntsagerne fra jeres egen have engang imellem. Dette vil være noget gæsterne og jer selv vil sætte pris på. Ting fra ens egen have smager nemlig altid bedre, så hvis I vil have noget lækkert, når maden serveres, kan I bare hente det ude fra haven. Dette kan spare jer flere penge i længden, men ikke nok med det, så vil det bare være dejlig praktisk for jer selv.

Vores råd er, at I renovere jeres have inden sommeren for alvor går i gang, så den kan stråle fra bedste side.