Dit website om bolig og byggeartikler

Få mest muligt ud af dit bryggers

For de flest af os er et bryggers et rum, som man bare går igennem det meste af tiden. Man opholder sig der ikke og det har et par enkelte funktioner, som egentlig ikke har så meget med hinanden at gøre. Et bryggers er altså på alle måder et uharmonisk rum i det fleste boliger.

Det fungerer som værksted, entré og vaskerum, men alligevel må det jo gerne se lidt ordentligt ud, så det minder om resten af huset. De fleste ældre parcelhuse med bryggers har jo også en almindelig hoveddør, men det er alligevel bryggerset man benytter, så hvorfor ikke gøre bryggerset en smule pænere og så fjerne hoveddøren helt? På den måde kan de gamle entré benyttes til opbevaring eller andet praktisk. XL-byg har alle de ting, som du skal bruge for, at komme i gang med sådan en ombygning. Besøg hjemmesiden her og kom godt i gang med projektet.

Bryggerset som vaskerum

De fleste af os har vores vaskemaskine og tørretumbler i bryggerset. Det har en række fordele ved, at man bl.a. kan sortere og ordne vasketøjet før og efter vask. I nogle perioder, kan man endda tørre sit tøj i bryggerset, så man sparer på strømmen ved tørretumbleren.

Hvis man sørger for at placere sin vaskemaskine rigtigt, så kan man få mere ud af den. F.eks. kan det være en rigtig god idé, at placere den et stykke over gulvet, så man får en bedre arbejdshøjde, og pladsen nedenunder kan f.eks. Benyttes til at opbevare vasketøj. Du kan gå i gang med det samme og købe din nye vaskemaskine på www.punkt1.dk, hvor de har et stort udvalg af vaskemaskiner og tørretumblere, der nok skal dække dine behov.

Installer en dyb vask i bryggerset

Hvis man er i gang med den helt store ombygning af bryggerset, kan man med fordel installer en ny vask, således man får flere muligheder med den. Hvis man sørger for dette kan man uden problemer sætte tøj i blød, selvom der er meget af det, men man kan også vaske mudder af støvler og sko, for slet ikke at tale om at rense grøntsager og dets lige, uden bekymring for om det sprøjter lidt.

Alting på sin rette plads

Noget af det værste er hvis alting bare ligger og flyder i bryggerset. Det skaber uorden og kaos, hvilket kan gøre, at man mister overblikket og ikke bruger rummet. Det er en skam, for man vil jo ikke spilde sin plads. En god ide er at installere skabe og skuffer, hvor alle ting har sin faste plads. Lad være med at overfylde skabene, da man så bare har flyttet rodet til et nyt sted. Lave skabe kan med fordel laves om til skuffeskabe, så man har et bedre overblik og slipper for at skal ned på knæ, for at finde tingene længst inde.