Dit website om bolig og byggeartikler

Går du med store boligdrømme?

Skal 2015 være året, hvor du skal ud og købe bolig? Vi giver dig et par råd til hvad du skal have styr på.

Alliér dig med en dygtig entreprenør

En dygtig og velkendt entreprenør er altafgørende for, om din nye bolig kommer til at stå, som den så ud på plantegningen. Der er mange entreprenører at vælge mellem på markedet, hvilket kan gøre udvælgelsesprocessen ret lang. Lind & Risør er eksempelvis et rigtig godt bud på en entreprenør, som sikrer dig tryghed før, under og efter byggeriet af din nye bolig. Præcis, hvad du har brug for.

Tænk miljøvenligt

Undervejs i planlægningen af dine store boligdrømme, er det også en god idé at tænke miljøvenligt – og overveje hvilke elementer som skal indsættes i Jeres nye bolig. Miljøvenlige løsninger i boligbyggeriet vinder frem i øjeblikket og der er mange muligheder for at spare penge, på blandt andet varmeregningen, ved at tænke miljøvenligt. Du kan læse om mange spændende tips og tricks til miljøvenlighed i din bolig hos globalemiljø.dk. Netop nu kan du blandt andet læse om, hvilket tag du skal lægge, for at gøre din bolig mere energieffektiv.

Boligindretningen

Når det kommer til boligindretningen, er det en god idé altid at tænke i klassisk design – med små tvist, som kan udskiftes fra år til år. Når vi taler klassisk design, er det ment i møbler. Møbler som I ved, vil holde i en længere årrække, og som I også kan holde ud at se på i længere tid. Pynteting såsom lysestager og så videre, kan sagtens indkøbes fra år til år, hvis der opstår trends, som eksempelvis kobber-trenden vi har set det seneste år. Disse vil med fordel kunne udskiftes – hvorfor det altså ikke er her du skal bruge hele indretningsbudgettet.