Dit website om bolig og byggeartikler

Gode grunde til at isolere din hulmur

Mange danskere er villige til at foretage diverse energiforbedringer på deres boliger, da det på længere sigt giver en bedre økonomi, da det vil give besparelser på varmeregningen. Dertil er de også med til at skåne miljøet, da der udledes mindre CO2, hvis boligen er mere miljø- og energivenlig. I Danmark er det vores mange bygninger, der står for intet mindre end 40 procent af det samlede energiforbrug, hvorfor det bestemt er et punkt, der trænger til forbedringer. Hvis du har overvejet at investere i én eller flere energiforbedringer, så skal du naturligvis vide, at der findes en del.

Derfor bør du vælge en hulmursisolering

Som nævnt, så findes der et væld af forskellige energirenoveringer, du kan foretage dig, men der skal dog ikke lægges skjul på, at der er rigtig mange danskere, der vælger at kaste sig over en hulmursisolering. Det er naturligvis ikke uden grund, at det lige netop er denne form for energirenovering og isolering, som langt de fleste danskere vælger. Det handler dog i høj grad om, at det er en løsning, der ikke blot er nem og billig, men som faktisk også kan resultere i en stor besparelse for dig. Det er en viden, der har spredt sig og derfor får flere og flere lavet hulmursisolering.

Det er selvfølgelig også en rigtig god løsning, eftersom den er hurtig at få lavet, da det er meget sjældent, at en sådan isolering vil tage mere end en enkelt arbejdsdag for en dygtig isolatør. Ydermere, så handler det også om, at du får meget for pengene, da en sådan isolering vil tjene sig hjem i løbet af blot 3-5 år, hvilket bestemt er kort sigt for en investering i din bolig og en energirenovering. Derfor er en energirenovering også et rigtig godt sted at starte, hvis du ønsker at give dig i kast med at energirenovere din bolig.

Gode grunde til at få foretaget en hulmursisolering

Hvis du endnu ikke er helt overbevist om, at du bestemt bør bestille en professionel isolatør til at komme og foretage en hulmursisolering af din bolig, så finder du nedenfor en række rigtig gode grunde til, hvorfor det ikke er noget, du bør tøve med at gøre, men derimod blot bør sætte i værk hurtigst muligt:

 

  • Der er rigtig mange penge at spare på din varmeregning – både på kort og lang sigt
  • Det vil være med til at forbedre din boligs energimærke, da boligen bruger mindre energi
  • En god isolering af din hulmur vil også resultere i, at du får et bedre indeklima og komfort
  • Alle energirenovering og herunder også hulmursisolering er med til at forøge boligs salgsværdi
  • Du gør miljøet en tjeneste, da du nedsætter udledningen af CO2 fra din bolig

Hvis du tidligere har været i tvivl om, hvorvidt du bør investere i en hulmursisolering, så er det ikke længere noget, du bør være i tvivl om. Det er en rigtig god investering, der er tjent hjem i løbet af kort tid, hvorefter det vil være en rentabel investering resten af dine dag i den respektive bolig.