Dit website om bolig og byggeartikler

Gode råd til boligbyggeren

Det er en omfangsrig opgave at gå i gang med at bygge ny bolig eller at renovere den, du allerede bor i. Det kan være en langvarig proces, der tager flere måneder, hvis din bolig står overfor en større modernisering. Omvendt kan det være, at du blot skal udskifte nogle enkeltdele, som frisker din bolig en anelse op. Uanset hvilken situation du kan identificere dig med, kan du i denne artikel finde tips til valg af facadedør og lamelgardiner.

Facadedøren, der passer til din bolig

Facadedøren er det første, du ser, når du kommer hjem, og det første, dine gæster lægger mærke til, når de kommer forbi. Derfor kan en pæn og vedligeholdt facadedør være med til at skabe et godt førstehåndsindtryk. Facadedøren er derudover en af de mest brugte elementer i din bolig. Den bliver åbnet og lukket flere gange dagligt, og derfor er det væsentligt, at den er solid og hårdfør overfor vejr, vind og andre strabadser, den måtte blive udsat for. Facadedøre findes i et utal af modeller, hvilket gør det lettere for dig at finde en facadedør, der passer til boligens stil. Derudover er det også relevant at have med i overvejelserne, om døren skal have ruder, så du får et lysindfald. Det er muligt at finde facadedøre til gode priser på nettet, hvor det ligeledes er nemt at sammensætte den dør, du ønsker, og et sted, hvor du kan se nærmere på disse døre, er sparvinduer.dk. Når du er på jagt efter en ny dør, er det en fordel at undersøge flere forhandlere og indhente flere tilbud. På den måde bliver du opmærksom på, om identiske døre varierer i pris, og om du måske kan få dem billigere eller inkluderet levering og montering med i prisen.

Lamelgardiner designet til dine vinduer

Store vinduespartier giver et godt lysindfald, og det er skønt at få en masse dagslys ind i sit hjem. Men hvis solen står i en højde, der irriterer, når den stråler ind ad ruderne, eller natten falder på, og ruderne skal dækkes til, kan en oplagt løsning være lamelgardiner. Fordelen ved lamelgardiner er, at de er nemme at tilpasse det specifikke vinduesparti. Har du eksempelvis et vinduesparti, der bliver lavere og lavere, kan du få specialdesignede lamelgardiner. Har du buede vinduer, er det heller ikke et problem at finde et lamelgardin. Lamelgardiner gør det desuden muligt, at du kan afskærme, uden at lukke lyset helt ude grundet rotationsfunktionen. Det betyder, at lamelgardiner er en fleksibel løsning, der passer til alle hjem. Hos Botex har de et stort udvalg af kvalitetslamelgardiner, som er producerede i holdbare materialer, der både kan tåle børnefingre og hundehår. Find udvalget her, hvor du desuden også kan designe dine egne gardiner. Du har nemlig mulighed for at tilpasse gardinerne, så de passer perfekt ind i din boligindretning. Vælg mellem et hav af forskellige farver og længder, og om de eksempelvis skal have et transparent look, som bidrager til et behageligt lysindfald. Til soveværelserne kan du vælge mørklægningsgardiner, så du kan få en god nattesøvn, uden at lys udefra trænger ind gennem ruder og gardiner.