Dit website om bolig og byggeartikler

Gør det selv med online byggematerialer

Det har aldrig været nemmere at ”gøre det selv”, og danskerne er rigtig dygtige til det. Enhver mand M/K med respekt for sig selv, går ikke af vejen for at bygge en garage eller renovere udestuen selv. Det er først og fremmest Internettet, der understøtter denne trend. Mange producenter og leverandører af byggematerialer lægger i stigende grad instruktionsvideoer op på hjemmesiden eller YouTube. Ofte kan man derfor hurtigt google sig frem til en eller flere vejledninger i præcis den operation man har i tankerne, og på kort tid kan man være meget bedre klædt på til opgaven.

Spar penge og bestil byggematerialerne online

Også byggematerialer kan bestilles online, for eksempel hos Ditbyggemarked.dk, der også kan vejlede telefonisk og give et fordelagtigt tilbud på levering af materialer i større mængder. Ud over det bekvemme i at bestille byggematerialer online, er prisen som regel også presset ekstra i bund, og det er let at sammenligne og finde de bedste priser. Afstanden til byggemarkedets beliggenhed spiller jo ikke den store rolle, da fragten som regel er den samme, uanset om der er 2 eller 200 kilometers afstand.

Gør det nemt for fragtmanden

De fleste vil uden problemer kunne få leveret byggematerialer med en fragtmand, men det er vigtigt at være opmærksom på, at der kan være tale om en større lastbil, som måske endda er forsynet med anhænger. Bor du derfor for eksempel lidt afsides med en smal grusvej og træer ved siderne, bør du konferere med byggemarkedet og/eller fragtmanden på forhånd, så der ikke opstår uforudsete problemer.

I alle tilfælde er det ikke fragtmandens problem. Hans job er først og fremmest at levere hurtigt og sikkert til din adresse. Ofte har fragtmanden en kran til rådighed, som måske kan læsse dine byggematerialer ind over hækken til præcis det sted, du har udset dig. Det er dog ikke altid tilfældet, så sørg for at forhøre dig om mulighederne, hvis der er behov for det.