Dit website om bolig og byggeartikler

Har du planer om at udleje din bolig, renovere den eller måske købe en helt ny? Se her og få gode tips med på vejen

Hvad enten du gerne vil udleje din bolig, renovere din eksisterende eller købe en ny, er det en god ide at få råd og vejledning hos professionelle fagfolk, så du er helt sikker på, at du tager de rigtige valg, og forløbet går rigtig til.  I denne artikel får du tips til, hvem der kan hjælpe dig i netop din situation, hvad enten der er tale om boligudlejning eller boliglån.  

Ønsker du at udleje din bolig?

Hvis du ønsker at udleje din bolig, er det først og fremmest vigtigt, at du finder den rette lejer. Hos Dansk Boligformidling har de et stort netværk af mange forskellige typer af seriøse lejere fra internationale virksomheder såvel som fra det private, der søger en lejebolig.

Dansk Boligformidling er medlem af Dansk Ejendomsmægler Forening og har 35 års erfaring inden for boligudlejning. De kræver blot et salær, hvis de finder de rette ejere til din bolig. Deres lejere er screenede inden boligfremvisningen, så du trygt kan overlade din bolig til lejeren. Tilmed har de tilknyttet advokater til firmaet, så du er sikret, at alt foregår retmæssigt.

Hvis du udlejer din bolig, vil der blive oprettet en lejekontrakt, og huslejen vil blive overført direkte til din konto, så snart lejeren flytter ind. Ydermere er der også mulighed for både ind – og udflytningsrapporter.

Klik dig derfor ind på danskboligformidling.dk og læs mere om, hvordan de kan hjælpe dig med at udleje din bolig.

Ønsker du at renovere din bolig eller købe en ny?

Hvis du går med en af de ovenstående drømme i tankerne, så vil det første skridt for manges vedkommende være at tage et boliglån.

Før du kan tage et boliglån, er der flere ting, der skal gøres, hvilket professionelle fagfolk kan hjælpe dig med. Du skal f.eks. have beregnet, hvor stort et beløb du kan låne til at købe ny bolig for. Det er nemlig meget lettere at gå på boligjagt, hvis du har en ide om, hvor meget din nye bolig må koste.

Derudover kan du også få hjælp af professionelle til, hvordan du skal finansiere dit lån samt omlægge eventuelle nuværende lån.

Angående boliglån findes der også forskellige typer lån, som kan være gode at få vejledning omkring. Du bliver dermed sikker på at træffe den rigtige beslutning, så du mindsker risikoen for uventede problemer i fremtiden.

Hos Arbejdernes Landsbank står de altid klar til at vejlede dig i forhold til din boligsituation. Du kan hurtigt og nemt booke et møde hos dem, hvor de vil være klar til at lytte og hjælpe dig med at virkeliggøre dine boligdrømme. Arbejdernes Landsbank kan ydermere tilbyde dig et boligkøberbevis, så det bliver lettere for dig at slå til, når den rigtige bolig melder sig.

Læs mere om boliglån her og find ud af, hvad dine muligheder er, hvad enten der er tale om hus, lejlighed eller sommerhus.