Dit website om bolig og byggeartikler

Hvornår må du gå ned på udstyr i kontoret?

Mange danskere følger mottoet ”aldrig gå ned på udstyr!” i byggeprocessen. Langt hen ad vejen er det et godt motto, som sikrer dig det bedste resultat i sidste ende. Der er dog også områder, hvor du sagtens kan spare, uden at det går ud over kvaliteten. Vi guider dig til, hvor du kan spare, og hvor du aldrig må gå på kompromis, når du indretter dit kontor.

Mapper, blækpatroner og dekoration

På småting som mapper, notesblokke, blækpatroner og dekoration kan du altid spare. Butikker som Tiger og Søstrene Grene har tit meget flotte blokke, skrivematerialer og andre kontorting, og her kan du virkelig gøre et godt køb. Vil du have en helt bestemt tusch eller lignende, kan du købe den i boghandelen, men der er ingen grund til at bruge en formue på standardmateriale.

Dekoration kan du også tit få billigt i Tiger og Søstrene Grene, og de har mange flotte ting at byde på. Især i de seneste år er Søstrene Grene blevet virkelig gode til at aflure trends og sælge lignende, flotte ting for en slik.

Blækpatroner er en stor udgift for mange, men faktisk kan du sagtens spare penge her. I stedet for at købe blækpatronerne fra de originale producenter, så køb kompatible blækpatroner, der kan bruges til for eksempel Canon, Epson og andre store mærker. Patronerne fungerer lige så godt som de originale, men de er langt billigere.

Møbler

I mange tilfælde er dine kontormøbler et sted, du aldrig må spare. Selvom et stilrent, antikt teakbord ser fantastisk ud med en simpel stol, så er det ikke nødvendigvis de bedste møbler for dig. Om du vil investere i et professionelt hæve-sænke-bord og en dyr kontorstol er op til dig, men det er vigtigt, at du som minimum kigger efter indstillingsmuligheder på dine møbler, før du køber dem.

Møbler, der ikke passer til din siddestilling, er ikke bare ubehagelige at sidde på. De kan være direkte skadelig for din krop, så du får skulderskader og dårlig ryg i en tidlig alder. Det kan være meget generende og er ikke altid til at behandle, så du gør dig selv en stor tjeneste ved at vælge kvalitetsmøbler fra starten.

Behold det udstyr, der bruges hver dag

Hvis der er for meget udstyr på kontoret, kan det hurtigt komme til at virke rodet – og rod forstyrrer koncentrationsevnen, hvorfor det er bedst, hvis I holder jer til de ting, der bruges hver dag. Lad de andre ting stå gemt væk.