Dit website om bolig og byggeartikler

Når du skal vælge nye glas til din nye stue

Har du lige fået renoveret stuen i dit hjem? Er du nu gået i gang med at indrette stuen? Vi kender det alle: Vi trænger til noget nyt. Hvis du har gennemgået en større renovation i hjemmet, så har du sikkert en masse interiør, der ligeledes skal skiftes. Det er blevet meget populært med et hjem, der er designet i stilen nordisk design. Det betyder et fokus på det stilede, det elegante og det eksklusive. Stuen er ét af de steder i hjemmet, der samler familien. Dagens glæder og historier bliver oftest delt over spisebordet med lidt god mad og måske et glas vin. Netop vin er blevet en mere og mere fast del af et lækkert måltid. Når du derfor skal vælge interiør til din nye stue, ja så er et vigtigt spørgsmål, du skal stille dig selv, hvilke glas du skal vælge. I denne artikel vil vi se på, hvordan du med fordel kan vælge Zalto glas til din nye stue.

 

Når glasset fortæller din historie

Valg af glas definerer stilen i hjemmet – hvordan vil du gerne opfattes af andre, og hvordan opfatter du dig selv. Valg af glas er lige som valg af sko for den modebevidste kvinde. Du udtrykker, hvem du er. Derfor handler det om at finde præcis de rette glas, der kan passe perfekt til dig. Hvis vi tager udgangspunkt i tendensen og trenden, så går trenden som sagt i mod, at hjemmet skal være stilet, elegant og eksklusivt. Hér er der efter vores vurdering kun ét glasmærke: Zalto. Den østrigske glasproducent Zalto har rødder tilbage til de venetianske glastraditioner, der gennem flere århundrede udviklede glaskunsten til perfektion. Zalto glassene er mundblæste og håndlavede af det fineste krystal. Zalto glassene fremstår som en visuel lækker ’perle’, der forskønner ethvert spisebord. Glassene er meget stilede, tynde og lette. De spreder en elegance og finesse i en modebevidst stue. Stilen er ekstravagant og pompøs samtidig med, at den er meget fin, let og enkel. Du får nærmest en ’svævende’ fornemmelse, når du holder dette glas i hånden.

 

Når hvert glas ser bedst ud i en sammenhæng

Zalto’s glaskunst råder over en hel kollektion af forskellige glas – lige fra Zalto Bourgougne glas, Zalto ølglas til Zalto Champagne glas. Altså glas til enhver lejlighed. Og det er nemlig en vigtig pointe: Det hele skal gerne passe sammen. Hver eneste detalje skal sammen skabe en helhed. Der skal være sammenhæng i din stue.

 

Når smag og stil følges ad

Måske den overskyggende fordel ved Zalto glassene er, at de virkelig formår at frembringe den bedste smag i enhver drik – både vin, øl, champagne og sågar whiskey. Vin er naturligvis ’specialet’, og særligt Zalto Bordeaux glasset er fremragende til at frembringe den bedste smag. Vinens nuancer, aromaer og frugtholdige smagsnuancer bringes sammen i en holistisk smag i dette glas til stor glæde for ens smagsløg.

Vi kan derfor anbefale dig at have fokus på glassene, når du skal vælge interiør til din nyrenoverede stue. Det handler om stil. Det handler om smag. Det handler om, at det hele hænger sammen og fungerer godt i en større sammenhæng. Husk igen: Glas er ligesom sko – de fortæller, hvem du er.