Dit website om bolig og byggeartikler

Nytårsrenovering? Her er 3 vigtige ting, du skal huske

Nytåret står for døren, og lysten til nyt og godt er ofte stor. Overvejer I en større renovering, så er der mange ting, I skal huske at tage højde for. Der er både oprydning, det økonomiske aspekt, design-delen og meget mere. En renovering kræver med andre ord overvejelser og planlægning til den helt store guldmedalje, hvilket I sikkert udmærket ved. Her giver vi dig dog et bud på 3 ting, der let kan ryge i glemmebogen, når du renoverer – men som for guds skyld ikke må.

Hvad er jeres behov, og hvordan ser jeres budget ud?

Først og fremmest er det essentielt, at I har styr på det økonomiske. Hvor mange penge vil I bruge, og hvor meget kan jeres budget tåle, hvis uforudsete udgifter dukker op? Er det flere rum, I vil renovere, så kan det tilmed være en god idé at lave et budget for hvert enkelt rum.

Herefter går planlægningen i gang. I ved, hvor mange penge I har til rådighed for det pågældende rum – men hvad ønsker I ændret? Skal der males? Nyt gulv? Ny sofa eller seng? Find ud af hvad I ønsker og find også et prisoverslag for selvsamme ting. Struktur er vejen frem for at undgå alt for store bump på turen. Slutteligt kan I, inden I går i gang, aftale hvilke ting der kan undværes. Måske er den nye lampe ikke helt så vigtig som sofaen, og derfor er det den, der ryger, hvis budgettet bliver strammere end først antaget.

Oprydning og afskaffelse af skrald

Det er altid let at få leveret møbler og så videre – det er straks mere bøvlet at komme af med det igen. Det er der nu råd for. Skraldebilen tilbyder nemlig en service, der gør, at du slipper for al bøvl. Du slipper for at tænke på at transportere den store sofa ud på lossepladsen, du slipper for at vente på at kommunen kommer og henter engang, når de har tid, og du slipper ligefrem for at sortere. Det er fuldstændig underordnet, hvad det er, I vil af med – uanset om det er sten, møbler, skrald, byggematerialer eller andet, så henter Skraldebilen det. Interesseret? Se mere her.

Sikkerhed – pas på dit nye inventar og kom tyven i forkøbet

Renoveringen er klaret, og jeres hjem stråler. Stuen, værelset eller køkkenet er blevet præcis, som I drømte om – der mangler med andre ord ikke noget. Eller gør der? Indbrudstallene i Danmark er utroligt høje, og ønsker I at passe på jeres nye inventar, så bør I gøre en indsats. Denne låsesmed i København er specialist i at sørge for, at dit hjem er så sikret som muligt. Du kan få låse, låsesystemer og adgangskontrolsystemer – du kan ligefrem få en nøgle, der er umulig at kopiere. Det handler om at være tyven på forkant, og det er du med hjælp fra låsesmeden.