Dit website om bolig og byggeartikler

Renovering af husets vinduer

Står du og skal have renoveret et eller flere vinduer i boligen? Så kan en glarmester Ringsted eller glarmester i Greve hjælpe dig godt på vej. Glarmesteren her har mange års erfaring indenfor montering og reparation af både vinduer og døre. Hvis du gerne vil vide mere om Glarmester Bræstrup så vedlæg dem gerne et besøg. De står altid klar til at hjælpe og vejlede.

Derfor skal du vælge Glarmester Bræstrup:

Glarmesteren Bræstrup, der dækker fra Ringsted til Greve, får rigtige meget ros for deres gode og kvalificerede arbejdskraft. Kunden kommer altid i første række og dermed er det kundens ønske, som er første prioriteten. Der bliver kun anvendt materiale, som ligger indenfor rækken af god kvalitet.

Alle produkterne, som bruges til renovering, opfylder minimumskravet indenfor energiklasse B. Dette betyder, at glarmesteren sikrer kunden materiale, som vil holde i mange år. Derfor kan det godt betale sig at få skiftet gamle vinduer ud med nye.

Når kunden skal have udskiftet eller renoveret vinduer eller vinduesglas, så er det vigtigt, at glarmesteren laver en ordentlig sålbænk. Dette er en normal arbejdsrutine, som glarmesteren selv tjekker. Sålbænken er den skrå flade på ydersiden af vinduet. Sålbænken er lavet til at lede regnvand væk fra vinduet, således at vinduet ikke står i vand og så der ikke trænger fugt ind i boligen. Da det regner meget i Danmark, går de fleste glarmestre meget op i, at kunderne har en ordentlig sålbænk, så de undgå følgeskader.

Gode grunde til at renovere gamle vinduer:

En glarmester har mange gode råd til hvorfor kunder bør få renoveret deres gamle vinduer. For det første har vinduer en ekstrem lang holdbarhed. Dette betyder, at gamle vinduers levetid kan forlænges ved renovering. Derudover er det en bedre løsning økonomisk at renovere de gamle vinduer. Gamle vinduer er fremstillet af en god trækvalitet i forhold til nye og moderne vinduer. Dette er endnu en grund til, at det bedre kan betale sig at holde de gamle vinduer ved lige. Der er mange ældre bygninger som kan bevare deres præg fra historisk tid, da man blot går ind og renoverer vinduerne. Dette sætter den ældre generation især stor pris på.

Når en glarmester renoverer gamle vinduer er arbejdsrutinen normalt, at vinduernes tilstand bliver vurderet. Derfra kan de tage stilling til hvor meget der skal renoveres og skiftes og finde en samlet pris til kunden. Det er som regel vinduesrammen, glaslister, hængsler, bundstykker og lignende der tjekkes. Glarmestre plejer at lappe de gamle vinduer, hvis der ikke er tale om store skader. Hvis skaderne til gengæld er store, bliver det ødelagte træ fjernet og erstattet med noget nyt. I nogle tilfælde kan træet være i så dårlig stand, at det vil være bedst at erstatte hele rammen. Glarmestre plejer at bedømme vinduernes stand, før de begynder at tage stilling til en ny ramme. Det er en vurderingssag for den enkelte glarmester. En glarmester vurderer altid før de fremlægger en renoveringsløsning.