Dit website om bolig og byggeartikler

Reservedele og tilbehør til knallert

Der er mange scootere og knallerter i Danmark. Det er det foretrukne køretøj for knægte over 15 år. Sikkert også en del under 15 år, men det er jo ikke ligefrem lovligt. Men rigtigt mange drenge på 15 år og derover elsker at bruge deres tid på at rode rund med knallerter i deres fritid. Det er også en skøn hobby. Man får olie på fingrene og teknisk snilde i værkstedet, men vind i håret og fart ude på landevejene. For rigtigt mange af os har det været vores første rigtigt chance for at stifte kendskab med motoriserede køretøjer og fart. Den følelse af fart og frihed man oplever, første gang man sætter sig på sin fars gamle Puch Maxi, er intet mindre en berusende. Man har været vant til cyklen, der ganske vidst kunne få ganske høj fart, men når man fik en ”arm” af kammeraten på knallert, var det helt vildt. Så den dag man selv kan køre knallert er en helt særlig dag for mange unge drenge.

For mange er det en entusiasme der hænger ved i mange frem og det med at rode med knallerter bliver en livsstil. Utallige gamle knallerter og scootere bliver købt og sat i stand hvert år, af unge fyre med olie i blodet. Det er ikke så få Kreidler, Puck og Yamaha der stadig kører rundt, fordi en ung knægt har kastet sin kærlighed på disse klassikere. Uheldigvis kan det faktisk være en lidt besværlig affære at finde ordentlige reservedele til en knallert der er over 40 år gammel. Man kan forsøge sig med diverse fora eller den blå avis. Men man har jo aldrig nogen garanti for, at man ikke køber noget frygteligt affald og pengene er ofte lidt små hos teenagedrengene. Der er ikke nogen værre følelse end når man bruge sine surt opsparede penge på at købe en ny elektronisk tænding til Puch’en og den så ikke virker ordentligt.

Der er heldigvis mange gode muligheder for at finde ordentligt butikker, der har et stort sortiment og reservedele til de fleste knallerter og scootere, både klassikerne og nyere modeller. Så kan man blot gå ind på siden og klikke rundt alt hvad hjerter begærer. Prøv evt. at gå ind på kgi.dk og se et flot udvalg, ikke bare af reservedele men også af sikkerhedsudstyr, plejemidler og meget mere. Der udbydes dele til knallerter, scootere, motocross, quadbikes og sågar havemaskiner. Find på www.kgi.dk lige det du kunne stå og mangle næste gang der skal købes dele til et projekt. Der kan være en del penge at spare, fordi du ikke skal døje med at købe brugte dele hos en, der måske ikke er ude på andet end at franarre dig dine sparepenge. Livet er for kort til gammelt ragelse. Køb nyt og giv en klassisk knallert nyt liv.