Dit website om bolig og byggeartikler

Rustik indretning i H.C Andersens by

Odense er én af Danmarks ældste byer og samtidig én af de mest populære byer i Danmark. Bor man i Odense, så ved man også, at det er svært at finde en by med mere atmosfære og spændende historie. Byen kan byde på mange forskellige typer af lejligheder. Overvejer du at flytte til Odense, så følg linket og find ledige lejligheder i Odense.

Bevar det rustikke look

Odense har mange eksklusive og moderne lejligheder, men mange danskere tiltrækkes af byens historie. Mange af de mest eftertragtede lejligheder er derfor dem, som befinder sig i ældre, renoverede ejendomme, hvor det rustikke look er bevaret.

Det er især lejligheder, hvor der er synlige bjælker, som tiltaler mange danskere. Bjælkerne minder om en simplere tid, hvor husbyggeri krævede naturlige materialer, og dermed skaber bjælkerne en helt speciel stemning i lejligheden.

Mange udlejere har efterhånden fået blikket op for potentialet ved rustikke lejligheder, og det betyder også, at flere og flere lejligheder bliver renoveret med det formål at bevare lejlighedens oprindelige og rustikke look. Det er godt nyt til dig, hvis du drømmer om en rustik bolig, hvor du kan mærke historiens vingesus.

Tænk nye materialer i indretningen

En rustik og gammel lejlighed betyder ikke nødvendigvis, at du også skal indrette boligen i samme stil. I mange tilfælde kan moderne møbler virke som en naturlig tilføjelse til lejligheden. Omvendt er det dog også muligt, at det virker kunstigt, hvis der kun placeres moderne møbler i lejligheden.

Nordisk indretning er generelt kendetegnet af enkelhed og fine detaljer, som især kommer til udtryk igennem ens materialevalg. Denne stil passer i mange tilfælde fremragende ind i både moderne og rustikke lejligheder, hvilket også er grunden til, at dansk design er berømt i resten af verden.

Hvis du har mod på det, kan du selv tilføje interessante detaljer i din lejlighed ved at vælge alternative materialer til møbler og lignende. Eksempelvis kan beton og sten give din lejlighed en kant, som passer fint til den rustikke stemning. Du kan eventuelt besøge www.fc-beton.dk og undersøge dine muligheder. Der handler bare om at få den gode idé.

Også træ med præg af alder er populært i den nordiske indretning. Her handler det ofte om at være på det rette sted på det rette tidspunkt, hvis du vil gøre et godt kup. Eksempelvis er kabelruller i træ blevet et eftertragtet møbel hos mange, der godt kan lide det særpræg, som rullen bidrager med.

Vær ikke bange for at lege med materialer, når du indretter din lejlighed. En gammel lejlighed med personlighed fortjener også en indretning, der har masser af personlighed.