Dit website om bolig og byggeartikler

Sådan får du et formidabelt indeklima

Er du på jagt efter et godt indeklima? Hvis ja, så er denne artikel værd at bruge tid på. Den indeholder nemlig nogle ganske gode råd til, hvordan du kan optimere dit indeklima, så risikoen for hovedpine, svimmelhed, feber, svamp og lignende minimeres markant.

Sørg for at støvsuge og holde rent

Det er uhyre effektivt, hvis du sørger for at få støvsuget og holdt dit hjem rent. Støvsugning én gang om ugen er en rigtig god ide. Derudover er en hovedrengøring hver 14. dag også meget nyttigt i forhold til at forbedre indeklimaet.

Selvom du ikke skulle tro det, så kan støv og snavs på rekordtid ophobe sig i hjemmet, hvilket vil forværre dit indeklima. Derfor gælder det om at holde rent og pænt!

Find din næste støvsuger hos Stov.dk.

Luft ud minimum én gang om dagen

Dette trick er meget undervurderet i forhold til, hvor stor en effekt det har. Det handler ganske enkelt om at få luftet ud minimum én gang om dagen. Frisk luft har en uhyre stærk effekt på indeklimaet. Og der skal typisk ikke luftes ud i mere end 10 minutter før det har en god effekt.

Det er i øvrigt en god ide at slukke for dine radiatorer, når du lufter ud. Ellers vil du blot fyre for gråspurvene, hvilket alle dage har været en dårlig ide – medmindre du selvfølgelig godt kan lide høje varmeregninger.

Efterisolering er meget effektivt

Noget af det som for alvor kan booste indeklimaet, det er efterisolering. Ved at have en optimal isolering i hjemmet, kan du se frem til et indeklima af meget høj kvalitet. En god isolering er nemlig med til at sænke dit varmeforbrug og ikke mindst holde en mere stabil temperatur i hjemmet – og det er noget som virker!

Du kan finde et stort udvalg af isolering hos Bygma.