Dit website om bolig og byggeartikler

Sådan får du mere plads i soveværelset

Føler du, at dit soveværelse er en smule trængt? Har du altid drømt om et værelse, der føles ”stort” at træde ind i? Vil du gerne have et par gode indretningstips med på vejen?

I så fald er dette indlæg som sendt fra himlen. Det giver dig nemlig nogle smarte tricks til at få mere plads ud af dit soveværelse.

Skydedørsskabe er uden tvivl at foretrække

Der er bestemt ingen tvivl om, at du med skydedøre kan få mere plads i dit soveværelse. Den helt store fordel ved skydedørsskabe er, at de er uhyre praktiske. De kan nemlig åbnes uden, at der er en skabslåge der skal trækkes ud. Det betyder, at du kan placere for eksempel din seng meget tættere på skabet end ellers.

Se udvalg og eksempler på skydedørsskabe her.

Køb smarte hylder og opbevaringsmuligheder i byggemarkedet

Hvis du har en masse ting, der ligger og flyder på gulvet, så er det med at få disse fjernet. Til det kan du bl.a. gøre brug af smarte hylder og opbevaringsmuligheder. Du kan for eksempel hænge en række med hylder op tæt ved loftet med henblik på at skabe mere ”luft” på gulvet. Et gulv uden for mange ting er også med til at få rummet til at virke større og mere indbydende.

Hos Bauhaus.dk kan du finde et væld af smarte opbevaringsmuligheder i form af bokse, kasser osv.

Udnyt opbevaringsmulighederne under sengen og ovenpå skabet

Du kan med fordel opbevare nogle af dine ting under sengen, hvis der er plads til det. Ligeledes kan du også udnytte pladsen ovenpå skabet. Jo mere du kan ”gemme væk” jo bedre. På den måde får du skabt dig noget mere plads at boltre dig på.

På jagt efter inspiration til dekoration af soveværelsets vægge?

Hvis du er på jagt efter inspiration til dekoration af soveværelsets vægge, så kan du med fordel tage et nærmere kig på Vangsgaard. Selvom der er tale om en virksomhed, som beskæftiger sig med visuel identitet, så er der stadig mulighed for at hente noget spændende inspiration til soveværelset.