Dit website om bolig og byggeartikler

Sådan sikrer du dig den bedste tilværelse som snedker

Skal du sikre dig den bedste tilværelse som snedker, så er der flere ting, du skal tage højde for. Snedkerbranchen er en gunstig branche, fordi der er efterspørgsel på snedkerarbejdet hele året rundt – både privat og erhverv. Har du valgt at satse på en karriere som snedker, så skal du selvfølgelig have det bedste ud af tilværelsen.

Pas godt på din krop

Arbejder man som snedker, så kan man ikke undgå at blive lidt mør i hovedet og kroppen, når man har arbejdet en hel dag. Der er kommet større og større fokus på sundhed i snedkerbranchen, hvilket du kan glæde dig over, hvis du går op i din krop og sundhed.

Skal du undgå at blive ramt af en arbejdsskade, så bør du altid iklæde dig det nødvendige sikkerhedsudstyr, før du kaster dig ud i en ny arbejdsopgave. Skadelige kemikalier, dårlige arbejdsstillinger og tunge løft hører til blandt de mest almindelige årsager til arbejdsskader. Vil du være sikker på, at din krop holder sig sund og rask i mange år endnu, så er det alfa omega, at du passer godt på dig selv og din krop.

Tegn medlemskab i en a-kasse og få ro i sjælen

Hvad end du er lønmodtager eller selvstændig erhvervsdrivende i snedkerbranchen, bør du tegne et medlemskab i en a-kasse. Det kan du med fordel gøre, hvis du sætter pris på ro i sjælen. Selvom snedkerbranchen ikke er præget af høj arbejdsløshed, så kan du aldrig være sikker på, at du ikke vil blive afskediget en dag. Bliver du imod forventning afskediget, så vil du ikke være på helt bar bund, hvis du er medlem af en a-kasse.

Meld dig ind hos denne A-kasse, hvis du sætter pris på at have et økonomisk sikkerhedsnet. Du betaler kun en beskeden månedlig pris for at optjene ret til dagpenge.

Forkæl dig selv og din krop

Har man et fuldtidsjob som snedker, så kan man ikke undgå at slide en smule på sin krop. Skal du kunne klare tilværelsen i mange år, så skal du huske at forkæle dig selv og din krop. Det kan du bl.a. gøre ved at opsøge en massageklinik en gang om måneden og / eller tage din udkårne med på spaophold i weekenden. Husker du at forkæle dig selv, så vil du opleve, at det er nemmere at klare hverdagen som snedker.

Indgå forhandlinger om din løn

Skal det være sjovt at arbejde som snedker, så skal lønnen selvfølgelig også være fornuftig. Er du ansat hos en snedkervirksomhed, så kan du overveje at indgå forhandlinger om din løn. Selvom det ikke er sikkert, at du kan få en højere løn, så er det værd at give det en chance. Det kan du med fordel overveje at gøre, hvis du indser, at din løn er lavere end den gennemsnitlige løn for en snedker. Arbejder du hårdt, og gør du en hæderlig indsats hver uge, så fortjener du også at blive belønnet for det i form af en god løn.