Dit website om bolig og byggeartikler

Samlet softwarepakke specialiseret til byggebranchen

Det er ikke kun inden for byggebranchen, at der bruges unødigt meget tid på administrative opgaver, hvilket tæller alt lige fra fakturering af kunder, registrering af ansattes tid, udarbejdelse og udsendelse af nye tilbud såvel som et generelt overblik over f.eks. regnskab, bogføring, kvalitetskontrol og meget andet. Hvis du selv driver en virksomhed inden for byggebranchen, så er det med garanti også noget, du kender til.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at den primære årsag til, at langt de fleste virksomheder såvel som selvstændige erhvervsdrivende bruger lang tid på ovenstående opgaver er, at de er nødsaget til at skifte rundt blandt en lang række af forskellige stykker software. Heldigvis findes der et stykke software, der kan afhjælpe dette problem, så du ikke længere skal spilde din tid på unødigt administrativt dobbeltarbejde.

Spar megen tid og besvær med en samlet løsning

Du kan med fordel vælge at investere i en samlet løsning som E-Komplet, der er en samlet softwarepakke, der er designet og udviklet specifikt med fokus på byggebranchen. Derfor kan du også være sikker på, at du kan finde alt, hvad du behøver i et sådant stykke software, uanset om du driver en stor virksomhed med mange ansatte eller du derimod blot er selvstændig erhvervsdrivende, der kun skal sørge for dig selv.

Ved at alt lige fra fakturering til kvalitetskontrol samlet i ét, stort system, så er der rig mulighed for at spare rigtig megen tid og besvær. Det skyldes selvfølgelig, at du pludselig ikke skal skifte mellem flere forskellige programmer, men samme tid fungerer de mange funktioner også på tværs, så du dermed ikke selv skal krydstjekke om data i de forskellige dele af programmet stemmer overens.

Få overblik over hele forretningen ét sted

Fordelen ved at investere i et system som E-Komplet, hvor alle nødvendige programmer er blevet samlet i én softwarepakke er, at du får muligheden for at skabe et overblik og styre din forretning fra ét sted. Du skal ikke bruge unødig tid på at åbne og lukke forskellige programmer, du skal ikke tjekke noget efter, du skal blot logge ind, finde de data, du skal bruge og derefter kan du logge ud igen.

Det er vigtigt, at du kan bruge din tid effektivt og reelt set holde fokus på at drive din forretning. Der er for mange erhvervsdrivende inden for byggebranchen, der spilder tiden ved at bruge for meget tid og energi på at udføre administrativt arbejde, der kunne være gjort nemmere med et system som E-Komplet, der ikke blot samler det hele på ét sted, men også sikrer, at data kun skal indtastes én gang og du dermed ikke skal lave dobbeltarbejde.

Du vil hurtigt finde ud af, at investeringen i en softwarepakke som E-Komplet lynhurtigt vil være tjent hjem. Du får friet meget tid op, der kan bruges på mere forretningskritiske områder, der i sidste ende kan øge både omsætning og indtjening i din virksomhed. Derfor er det bestemt også anbefalelsesværdigt at skifte til E-Komplet fra det eller de systemer, du/I benytter dig/jer af nu.