Dit website om bolig og byggeartikler

Skal du bygge ud og lave om? Så læs med her

Står du over for en totalrenovering af huset, et nyt køkken, badeværelse eller en tilbygning? Ombygning og udbygning kan være en stor mundfuld og især som familie med mor, far og børn. Midt i byggerodet er det nemlig vigtigt, at familielivet stadig går sin gang og fungerer godt for alle parter. Overvej derfor grundigt, hvor meget tid du selv vil lægge i ombygningen, og hvor meget du vil have håndværkere til at ordne det for dig.

Skal du i gang med en ombygning eller en tilbygning som kræver, at der væltes nogle vægge og eventuelt rejses nogle nye, så er der mange ting, der skal tages med i overvejelserne. Har du selv tænkt dig at gå i krig med projektet, så er det bestemt heller ikke nogen umulig opgave. Mest af alt kræver det, at du har noget viden omkring, hvordan man sætter vægge op og hvilke byggeredskaber og –materialer, der skal bruges. Herefter er det naturligvis vigtigt, at arbejdet bliver udført korrekt og præcist, så du ikke senere risikerer at stå med en skæv væg eller noget lignende. Til at sætte en væg op, kan du med fordel bruge Fermacell fibergipsplader. Hos Bauhaus finder du netop et udvalg af disse gipsplader og alt det, du skal bruge for at sætte dem op. Pladerne fås i forskellige størrelser og tykkelser, og du skal derfor blot beslutte, hvilken type, der egner sig bedst til det du skal bruge den til. Følg linket her og kom ind på Bauhaus’ webside, hvor du ud over fibergipsplader også finder alt andet du skal bruge til dit byggeprojekt.

Nyt hus kræver ny indretning

Hvis du har bygget om og eventuelt tilføjet et ekstra børneværelse, så kræver det højst sandsynligt også lidt nyt møbel- og interiørindkøb. Har du små størrelser i huset, så kan du finde stort set alt, hvad de har brug for hos BabySam. BabySam er et sandt paradis for småbørnsforældre, da du finder alt lige fra sutter, hagesmække, barnevogne og cykelstole til sengetøj, møbler og andet interiør. Til børneværelset finder du et stort udvalg af blandt andet senge til både baby og junior. Her finder du både lave senge med og uden sengehest, og du finder halvhøje sengemoduler i smarte farver, som passer til både drenge og piger. Find et stort udvalg af juniorsenge, og gå på opdagelse i BabySams utrolige univers af børne- og babyudstyr. Du finder alt det, du står og mangler lige her.