Dit website om bolig og byggeartikler

Spændende julegaver til gør-det-selv-manden som har alt

,

Her på siden kan du finde lidt inspiration i forhold til julegaveideer. Denne side henvender sig især til dig som har svært ved at finde på, hvad gør det selv-manden skal have af pakker under juletræet.

Kogebogen fra ”De Rigtige Mænd” (Set på DR1)

De Rigtige Mænd fra DR1 er blevet ”folkeeje”. Deres programmer har inspireret hundredevis af mænd til at komme i gang med at leve et sundere liv. Ud over deres lune humør og sjove programmer, så har de faktisk også fundet tid til at lave deres egen kogebog som de sjovt nok kalder for ”Herrego’ mad”.

Denne kogebog er perfekt til gør det selv-manden som gerne vil i gang med et sundere liv, hvor bæltet ikke strammer så meget som hidtil. Kogebogen indeholder et væld af gode opskrifter, der er uhyre nemme at lave: Perfekt til gør det selv-manden som ikke er så god i køkkenet.

Et duelighedsbevis

Har din gør det selv-mand altid drømt om at sejle i speedbåd? I så fald er det oplagt at forære ham et såkaldt duelighedsbevis. Med sådan et bevis kan han føre en speedbåd uden at få myndighederne efter sig. Beviset kan typisk tages i løbet af kort tid, hvilket uden tvivl er vigtigt for den travle gør det selv-mand, der hellere vil gå og pusle om et eller andet projekt.

Læs mere om duelighedsbeviser her.

Holmegaard lamper til boligen

Hvis gør det selv-manden har en lille smule sans for boligindretning og lignende, så er det oplagt at forære ham nogle Holmegaard lamper. Holmegaard er et meget populært mærke – og med god grund. Mærket laver nemlig en af markedets bedste kvaliteter, når det kommer til lamper til boligen. Find gode priser på Holmegaard lamper her. Hvis du gerne vil se på andre lamper – for eksempel fra Piet Hein eller Marset Barcelona – så er LYYS.dk et besøg værd.

Gør det selv værktøj er en klassiker

Hvis du gerne vil holde dig til den ”sikre” gave, så er der ingen tvivl om, at du skal finde noget værktøj som han mangler. Det kan for eksempel være en ny boremaskine fra Bosch, en ny trillebøre eller en helt tredje ting, der mangler hjemme i garagen.

Tag eventuelt et smut i byggehandlen og lad dig inspirere. Ellers kan personalet med garanti hjælpe dig med at finde en super god gave til gør det selv manden.

Hvis du mangler mere inspiration, så tag et kig på denne side, hvor du kan læse om flere gode gaveideer til mænd.