Dit website om bolig og byggeartikler

Spar penge på varmeregningen i 2015 med disse tricks

Er det også blevet din tur til at spare på varmeregningen? I så fald kan du med fordel læse med her, hvor du får et par gode tips til, hvordan du kan spare på varmen i 2015.

Det er ikke sikkert, at du kan bruge alle de forskellige tips. Om ikke andet kan du blot bruge dem som inspiration til dine egne måder at spare penge på.

Bestil fyringsolie der hvor det er billigst

Hvis du gør brug af fyringsolie til opvarmning, så er det oplagt at bruge lidt tid på at finde ud af, HVOR det er billigst. Rigtig mange danskere betaler nemlig alt for meget for deres fyringsolie i forhold til, hvilken pris de reelt set kunne få hos en konkurrent eller lignende.

Derfor giver det altså meget god mening at bruge et par timer på at undersøge markedet for fyringsolie med henblik på at finde den pris, der passer dig så godt som muligt – og som ikke mindst kan spare dig for nogle penge.

Læs mere om priser på fyringsolie hos dccenergi.dk.

Har du overvejet at udskifte dit tag?

Hvis du har et hus med et slidt og gammelt tag, så er der rigtig mange penge at spare ved at få det udskiftet. Et gammelt og slidt tag er nemlig med til at få en masse varme til at sive ud i den blå luft, hvilket er meget dyrt for dig.

Derfor kan du med fordel begynde at regne lidt på, hvor mange varmekroner og ører du kan spare ved at skifte taget ud med et nyt. I den forbindelse er det værd at  alliere sig med en professionel byggerådgiver, da han eller hun meget hurtigt kan vurdere, hvor mange penge du kan spare samt hvad det skal koste dig at få et nyt tag.

Læs guiden til nyt tag her. Hvis du i øvrigt mangler noget godt værktøj til udskiftning af taget herunder en boremaskine, så kan du med fordel se nærmere på mærket Makita. Du kan læse mere om Makita her.

Sluk for dine radiatorer når du er på ferie, weekendophold og lignende

Hvis du tager væk fra huset i længere tid, så er der også en del penge at spare ved at slukke for radiatorerne. Hvis du for eksempel skal på weekendophold eller på en ferie, så behøver du jo ikke at fyre på fuldt blus for at holde huset varmt og komfortabelt. I den forbindelse kan du med fordel skrue lidt ned og spare nogle penge på den måde.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.