Dit website om bolig og byggeartikler

Stuklisterne gør forskellen

Er du i gang med at bygge et nyt hus? Eller er du ved at renovere et gammelt hus? Uanset hvilket byggeprojekt du er i gang med, skal du huske at tænke på det færdige resultat. Har du styr på dit byggeprojekt helt ned til mindste detalje? Særligt stuklister kan gøre en stor forskel på det færdige resultat, og derfor er det vigtigt at overveje nøje, hvilken type stuklister du kunne tænke dig.

Stuklister

Stuklister spiller en stor rolle for et rums samlede udtryk. De kan være med til at tilføje charme eller at give rummet et klassisk udtryk. Der findes mange forskellige typer stuklister, og det kan være svært at vælge, hvilken der passer lige præcis til dit hjem. Stuklister kan fås i materialerne polystyren og polyurethan. Begge disse materialer er meget lette, så uanset hvilken type materiale du vælger, er begge lette for dig at sætte op.

Stuklister i polystyren

Stuklister i materialet polystyren kaldes også flamingo stuklister. Listerne er lavet af opskummet flamingo i god kvalitet. Hvis du køber billige flamingo stuklister i et byggemarked kan du risikere, at de smuldrer, så husk at købe dem et sted, hvor du er sikker på god kvalitet. Hvis du køber stuklister i nomastyl flamingo, er du sikret god kvalitet. Disse lister smuldrer ikke, og da de er hvidmalede fra fabrikken, er de klar til brug allerede ved modtagelse. Stuklister i polystyren er billige, men går ikke på kompromis med kvaliteten. Flamingo stuklister er meget fleksible og derfor er de lette at arbejde med, også selvom du skal sætte dem op alene. Stuklister i flamingo kan ikke laves med avancerede udskæringer, men hvis du blot ønsker stuklister med trapper, hulkiler eller buer, er stuklister i polystyren et glimrende valg.

Stuklister i polyurethan

Hvis du ønsker stuklister med udskæringer eller mønstre, skal du vælge stuklister i materialet polyurethan. Disse stuklister er lavet af et hårdt skummateriale, som gør listerne slagfaste og mulige at lave udskæringer i. Stuklisterne er lette, hvidmalede og i god kvalitet. Stuklisterne i polyurethan er lette at save i, og grundet stuklistens høje kvalitet får du et flot snit. Uanset om du ønsker en stukliste med buer, blomster, trappetrin, skarpe kanter eller tunger, kan alle disse udskæringer laves i en stukliste i materialet polyurethan.

Vælg den rette stukliste til din boligstil

Mulighederne er mange, så uanset hvilken stil, du ønsker at udtrykke i din bolig, findes der en stukliste til dig og dit udtryk. Men husk at lave dit forarbejde. Vurder hvilke muligheder du har, sammenlign mulighederne og vælg stuklisten til lige netop din boligstil.