Dit website om bolig og byggeartikler

Stumtjeneren er entréens højre hånd

Entréen er et af hjemmets midtpunkter, hvor man træder ind og ud, når man forlader hjemmet og kommer tilbage igen. Det er også her, man tager imod gæster, heriblandt trofaste venner, hjertelige familiemedlemmer, gode kollegaer og lignende. Det er også, der hvor folks førstehåndsindtryk af dit hjem skabes. Det er her, du kan være med til at påvirke både dig selv og dine gæster ved at skabe en positiv stemning og behagelig atmosfære. Det kræver imidlertid, at denne stemning og atmosfære går igen som en rød tråd i hele hjemmet, da førstehåndsindtrykket ellers hurtigt vil forsvinde. 

Hvordan skaber man en god atmosfære i entréen?

Først og fremmest er det vigtigt, at entréen er behagelig at træde ind i. Det betyder, at en pæn, ren og ryddelig entréen er at foretrække, hvis du gerne vil efterlade dine gæster med et godt førstehåndsindtryk af dit hjem. Der skal altså ikke ligge en masse ting og flyde midt i entréen eller i krogene rundt omkring. Sørg for at ryd skoene afvejen med en skoreol, bænk eller lignende, så man ikke falder over en masse fodtøj, når man træder ind i entréen. Derudover er det vigtigt at tænke over belysningen i entréen, da det i særdelshed er med til at påvirke stemningen. En mørk og dunkel entréen vil ikke skabe en hyggelig atmosfære. Samtidig er det også rigtigt rart, både for ordenens skyld og dine gæsters, at der er mulighed for at de nemt kan komme af med deres overtøj, når de træder ind i entréen. Derfor kan en stumtjener tjene et rigtig godt formål som din entréens højre hånd, da den vil sørge for, at dine gæster har et sted at efterlade deres overtøj.

Køb din stumtjener som grundlag bedre vaner

Stumtjeneren fra Sprout Tripod kan købes hos IDEmøbler, hvor det enten er muligt at bestille den gennem deres webshop eller købe den i en af deres fysiske butikker, hvis man gerne lige vil se den, inden man erhverver sig sin højre hånd.

Stumtjeneren fra Sprout Tripod er et elegant, enkelt og moderne alternativ til den traditionelle opfindelse. Den findes i flere forskellige farver og vil passe rigtig godt til de flestes entréen, netop fordi den er meget simpel uden at være triviel.

Stumtjeneren kan være behjælpelig med at skabe bedre vaner, da den ofte er placeret lige indenfor døren, og dermed gør det nemt for dig at hænge dit overtøj op. Nogle kan også have tendens til at smide sit tøj på gulvet eller andre steder, så det ligger og flyder. Men med denne ferme stumtjener, vil du helt sikkert få en fornyet motivation og lyst til at hænge dit tøj op i stedet for bare at smide det.