Dit website om bolig og byggeartikler

Top badeværelses spejl trends

Det giver sig selv, at hvis du gerne vil renovere dit badeværelse, skal du lave noget research. Du skal tage et kig på de nyeste trends, de tidløse skatte og selvfølgelig dine egne personlige behov. Mange spekulerer på hvorvidt, de skal gå med et spejl eller et medicinskab. For nogle boligejere er dette valg let, baseret på deres opbevaringsbehov. For andre, vil dette være et valg baseret på ønsker og tendenser. Hvis du ønsker at holde trit med de nyeste trends, er et spejl vejen at gå. Spejle kan skæres og designes til så mange forskellige former, indrammes med træ eller på andre måder sammensættes med tilbehør for at skabe et bestemt udtryk.

Spejle giver badeværelset et mere slankt og rent look sammenlignet med medicinskabet. Når du renoverer dit badeværelse, kan du altså overveje et toiletbord med masser af opbevaringsplads for at kompensere for den manglende plads, hvis du ikke ønsker at hænge et medicinskab op.

Indretning med spejle på badeværelset

  1. Statement spejle
    Har du pladsen og budgettet til at indrette en eksklusivt badeværelse, er det ikke komplet uden et dobbelt toiletbord med to vaskestationer og dertil to spejle over hver vaskestation. Når du køber spejle til badeværelset kan du overveje alt fra avantgarde til de klassiske, ikoniske spejle, der gør mere end blot at afspejle en af ​​årets største interiør design tendenser.
  1. Gør brug af metaller
    Hvis du er klar til at droppe glas med et byggeherre udseende, men ikke er sikker på om et statement spejl er vejen at gå, kan du overveje at sætte de populære metaller i spil på dit badeværelse. Installer et spejl med en metal-indramme for et trendy og stilet look. Der er noget særligt sprødt og moderne ved en poleret eller børstet nikkel ramme i samspil med et marmorbadeværelse, mens en guldramme vil tilføje mere elegance til badeværelset. En messingramme vil på den ene side udstråle en trendy atmosfære men samtidig føles som noget antikt. Og hvis du går med den bankede metalramme, vil du også få et stænk af tekstur, hvilket altid er velkommen i rum så glat som et badeværelse.
  1. Gå all-in på cirkler
    Den ovale er ude, og runde spejle erstatter de traditionelle former, vi er vant til at se på et badeværelse. De tilføjer et dynamisk og uventet grafisk omdrejningspunkt. Runde spejle er også fantastisk til minimalistiske badeværelser hvor “zen” er temaet.

Spejle til enhver smag

Hos ILVA finder du mange forskellige flotte spejle i diverse former, materialer og størrelser, hvorfor der burde være noget for enhver smag. Så hvis du er i gang med at renovere dit badeværelse eller bare trænger til, at der skal ske noget nyt, kan du med fordel tage et kig hos ILVA. Her finder du nemlig mange smukke spejle, der egner sig godt til badeværelset.